08. Maig 2024

El millor panettone d’Espanya es fa a Riudoms

El considerat millor panettone d’Espanya es fa a Riudoms, Tarragona. El pastisser català Adam Sáez ha reinventat la recepta d’aquestes postres originari de Milà.

El secret per a un bon panettone és la massa mare i també la dedicació, triguen quatre dies a fer-ho, perquè un cop tenen feta la massa mare li afegeixen aigua i sucre, almívar amb fruita confitada, rovells d’ou i mantega.

I per aconseguir aquesta forma, els pengen cap per avall durant 8 hores.Els demanen panettones des d’altres punts del nostre país. Però també creuen les nostres fronteres. L’any passat van fer 500 i aquest any ja s’han venut 4000. I seguiran fent, perquè s’acosten les festes nadalenques i volen que tots tinguem la seva panettone a casa.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy course