L’AEHT Tarragona ha acollit la presentació de la campanya solidària ‘Ta·paz por la Paz‘ impulsada per Quim Marquès i Paula Marquès, vol recaptar diners a favor de l’ONG ‘World Central Kitchen‘ qui està elaborant menjars pels refugiats ucraïnesos a la frontera amb Polònia, amb cinc restaurants de la demarcació que s’han afegit a la causa.
Els restaurants i hotels que ho desitgin podran participar-hi, animant als comensals a afegir a la seva comanda una o diverses tapes “fictícies” valorades en 1 euro que es destinaran íntegrament a l’ONG de José Andrés. “El sistema és similar a l’arrodoniment de les compres als supermercats”, ha explicat Paula Marqués.
Cinc restaurants premiats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol, que formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, han assistit a la presentació per apadrinar la iniciativa: Joan Bosch, de Restaurant Can Bosch; Joan Gómez, de Restaurante Miramar; Joan Pàmies, del Celler de Arbocet; Rubén Campos, del Restaurant Rincón de Diego; Pep Moreno, del Restaurant Deliranto; i Jeroni Castells de Les Moles d’Ulldecona.
Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha destacat que “el sector i la Federació demostra, un cop més, els seus valors solidaris implicant-se en iniciatives com aquesta”. I ha volgut agrair al Consell d’Experts “per donar la cara pel sector, pel territori i per causes solidàries que alimenten”.
La campanya començarà el dia 1 d’abril, i s’allargarà fins a final de mes. L’organització de Ta·paz, no descarta aprofitar la plataforma, per destinar-la, en un futur, a recaptar fons per altres causes que es considerin prioritàries.
PUBLICITAT