Neix ‘Gastrodelirium’: la nova proposta gastronòmica dels dijous a TGN

 Els tarragonins amants de la gastronomia ja tenen una nova opció pels dijous al vespre. L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEHT) i Codorniu Gleva States, amb el suport del Patronat de Turisme impulsen una nova ruta gastronòmica: Gastrodelirium, que s’estrenarà en 14 establiments el pròxim dijous 12 de març.

Gastrodelirium es podrà gaudir cada dijous

Durant un any i cada dijous, els restaurants participants oferiran les seves degustacions, que s’aniran renovant de manera setmanal; acompanyades d’una beguda, que es podrà escollir entre vi blanc, vi negre, rosat o cava de les bodegues Gleva States; que maridarà aquest plat pel preu de 5 euros.

Els establiments que participaran en aquesta nova ruta gastronòmica tarragonina, seran: Sentits, Restaurant La Pepita, María Castaña, Restaurant Cócvla, Alta Taverna Solric, La Morada, Casa Balcells, Bar Negresco, Raffa Gelati, Bocois Bar, Seasons, Testo, El Taradet i Arlemar.

La presentació ha comptat amb la presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Laura Castel, qui ha volgut destacar que “els preus súper competitius, de 5 euros per degustació, fan que sigui una iniciativa perfecta per poder prendre alguna cosa abans de sopar o trencar la rutina, preparant el ‘pre-cap’ de setmana”.

14 establiments participaran en Gastrodelirium

Per la seva banda, el president de l’AEHT, Javier Escribano ha assegurat que “un dels objectius de l’Associació és elevar el nivell gastronòmic de la ciutat i aquest és l’esdeveniment perfecte”. Escribano ha explicat que cada setmana les degustacions aniran variant, durant els dotze mesos que durarà la iniciativa.

Joana Civit, representant de Codorniu Gleva States ha explicat el funcionament de la iniciativa gastronòmica, assegurant que “Gastrodelirium s’inspira en el Tapa Reus, i que vol exportar a la població de Tarragona, el fet d’acostumar als clients a sortir el dijous, recuperant la paraula catalana ‘platillo‘, amb un preu competitiu, maridant-lo amb els plats que s’oferiran; a més d’oferir una proposta dolça per acabar la proposta”.

VÍDEOS



 

PUBLICITAT
Advertisement

PUBLICITATAdvertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course