26. Abril 2024

Derrota ‘somnífera’ del Nàstic a Algesires per 1 gol a 0

El Gimnàstic de Tarragona torna a caure fora de casa per 1 gol a 0 contra l’Algesires. Els de Raül Agné ja acumulen 4 partits sense sumar de 3, encara que el més preocupant és la imatge d’impotència que ha deixat l’equip a terres andaluses. L’Algesires encarava el duel havent perdut a Valdebebas per 2 a 0, mentre que els granes havien empatat a 2 contra l’UCAM Murcia al Nou Estadi.

(@NASTICTARRAGONA)

L’Algesires ha controlat el matx durant els 90 minuts, dominant la possessió en tot moment i proposant ocasions sense gaire èxit. El Nàstic, per la seva part, esperava enrere buscant algun contraatac que li permetés avançar-se en el marcador. Amb aquests plantejaments, el partit ha estat força tranquil, fins i tot soporífer, amb cap intent perillós del Nàstic a destacar.

En els primers 45 minuts, només alguns intents llunyans dels locals han provat a Manu Garcia, així com una triple ocasió que ha desbaratat el meta grana juntament amb el pal. En primera instància, Manu Garcia la refusava directament a un davanter rival, qui enviava la pilota al seu pal dret. El rebot li tornava a caure a un jugador de l’Algesires, qui obligava el porter a desviar el xut a corner.

Ja a la segona meitat, els plantejaments no variaven. No obstant, els de Raül Agné comptarien amb un remat de cap de Pol Domingo que sortia desviat. Aquest seria l’únic intent legal – excloent fores de joc – dels granes en tot el partit. De fet, els visitants no comptarien amb cap xut entre els tres pals. Al minut 50, Romero quasi avançava als locals amb un cop de cap.

Finalment, el gol de l’Algesires arribaria al 87 en una centrada en segona jugada que Víctor López culminava amb el peu. L’esfèric es colava entre les cames de Manu García per posar l’1 a 0 en el lluminós. Per a més inri, Aythami Artiles era expulsat al descompte per doble targeta groga. L’ex de la UD Las Palmas havia tingut un xoc amb la banqueta rival, provocant la seva sortida del terreny de joc.

Amb aquest resultat, l’Algesires avança al Nàstic en la classificació i se situa sisè amb 21 punts. La propera jornada visitarà la Nueva Condomina per ampliar la ratxa davant l’UCAM Murcia. Pel que fa al Gimnàstic de Tarragona, es troba desè amb 19 punts. El cap de setmana vinent intentarà tornar al camí de la victòria contra el líder, l’Atlético Baleares, en el Nou Estadi.