Aquest dijous 20 d’abril, els xefs Moha Quach d’El Terrat: by Quach i Joseba Cruz de Le Clandestin es reuniran per oferir un menú especial de quatre mans a Tarragona que promet ser una experiència gastronòmica única.
Els xefs presentaran la seva visió de la cuina ancestral mediterrània en una tornada als orígens, utilitzant ingredients de proximitat i de temporada, i combinant els seus estils per primera vegada a la cuina.
El menú degustació inclourà una vintena de plats, entre aperitius, plats principals i postres, destacant ingredients com ara pèsols, tonyina, avellanes, carxofes, gambes, olives, garrota, xai i escamarlans. Quach apostarà per una proposta centrada en el Mediterrani, des del Marroc fins a Tarragona, en una barreja clara entre els seus orígens i el seu present, mentre que Cruz es concentrarà en sabors, textures i aromes purs que neixen de la mateixa natura.
Per a Moha Quach, aquest menú especial busca transportar els comensals als orígens, descobrint l’essència de la gastronomia mediterrània i de la natura. Joseba Cruz, per la seva banda, vol transmetre als comensals allò que és més pur, on la matèria primera té un paper protagonista. Així, els comensals podran explorar els sabors més autèntics de la cuina ancestral mediterrània, tot gaudint d’una experiència gastronòmica excepcional.
A més, Joseba Cruz és un xef atrevit, transgressor i genuí que, gràcies al seu restaurant itinerant Le Clandestin, ha après a crear en qualsevol moment i en qualsevol lloc, connectant-se amb l’aquí i ara en tots els racons del món.
Per reservar
Les reserves per a aquest sopar gastronòmic es poden fer trucant al telèfon 977 248 485, i les taules es podran reservar a partir de les 20.15 hores i fins a les 21.30 hores per garantir que tots els comensals gaudeixen de l’espectacle gastronòmic com es mereixen. Així, aquesta és una oportunitat única per gaudir d’un menú especial de dos grans xefs en un ambient acollidor i agradable.
MENÚ
Quin sabor té la terra?
Mousse d’espores i pèsols
Tartaleta de txangurro i cranc amb cítrics
Bombo de foie i praliné d’avellana
Quin sabor té l’antic mediterrani?
La nostre oliva
Brioix a la brasa amb gamba Blanca i maionesa de llimona
Bunyol líquid de carxofes i amlouk
H2O
Consomé de verdures i clorofil•la
Ara fa una dos mil anys
Ostra del delta amb cremós d’api, gàrum, gelatina de poma verda i neu d’ostra.
Producte primari
Coliflor, bròquil i caviar d’arengada
Mar i terra
Crema d’ametlla amb faves, gel de tomàquet secada al sol, granissat d’herbes del mediterrani y gamba panxuda
Reivindica el per què no?
Arròs amb llet de verdures i cítric
Homenatge a Tàrraco
Romesco de gamba vermella de Tarragona
Directe
Coco garota i pèsol
L’essència de la nostra gastronomia
Royal de ceba de Riudoms amb espàrrec blanc i escuma de formatge Gran Pep
Segueixo amb pur
Pura carxofa, vieira, essència de tòfona i vainilla
Pur mar i terra
Calls guisats amb brou d’escamarlà i escamarlà a la brasa
Reivindicació de la carn de caça
Mandonguilla de senglar i pruna
L’antic mediterrani
Xai de llet adobat amb espècies, olives i fruits secs
Pre postre de tècnica ancestral
Quall de llet amb coco, curri i cúrcuma
Un viatge per l’antic mediterrani fins al Marroc
Textures de festucs, gelat de Labán i maduixes de Riudoms
Petit four