La província de Tarragona podrà gaudir dels seus propis premis gastronòmics, els quals comptaran amb multitud de xefs amb Estrelles Michelin i Sols Repsol entre el jurat. El certamen d’aquesta primera edició es durà a terme al Palau Firal del 16 al 19 d’abril, i comptarà amb guardons al millor cuiner i al millor cocteler. Ara bé, un dels requisits indispensables de cada plat és que aquest estigui elaborat amb gamba de Tarragona o amb peix blau, productes típics de la demarcació.
Les jornades es podran seguir senceres pels canals de YouTube oficials de Tarragona Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. A més a més, el 17 i 18 d’abril, el concurs obrirà les seves portes a qualsevol ciutadà -que s’hagi inscrit prèviament- per gaudir d’exhibicions de xefs reconeguts com Diego Campos, Fran López, Josep Moreno o els germans Torres. A banda, també s’oferiran tasts de vins.
El dia 19 l’Ajuntament acollirà l’entrega de premis, per posar punt i final a unes jornades que poden significar un abans i un després pel turisme gastronòmic de la província. Pel que fa a les mesures de prevenció de la covid-19, la regidora de Turisme del consistori tarragoní, Cinta Pastó, ha confirmat que es realitzaran proves a tots els participants.
VÍDEO