27. Abril 2024

Nàstic-RB Linense (5-1): Una nova esperança

Una nova esperança ha sorgit entre els aficionats del Gimnàstic de Tarragona. I és que l’equip entrenat per Raül Agné ha golejat a la RB Linense per mantenir-se en la lluita pel play-off. Els resultats de la jornada obligaven el Nàstic a guanyar si volia continuar amb opcions de jugar el torneig d’ascens. Conscients d’aquesta necessitat, el planter grana ho ha donat tot des del primer minut, marcant dos gols abans del 25′. A més, l’expulsió matinera de Delmonte encara afavoria més els interessos del conjunt tarragoní. Tanmateix, la Balona ha aguantat fins al descans amb el dos a zero, i ha aconseguit reduir distàncies en començar el segon temps. Finalment, els de Raül Agné s’han posat les piles per golejar amb hat-trick de Dani Romera.

L’inici del partit (@NASTICTARRAGONA)

La primera part deixa entreveure la consciència dels jugadors del Nàstic respecte a la importància del xoc. Al 4′, Nil Jiménez avisava amb un remat de cap que sortia per damunt del travesser. Cinc minuts després, Robert Simón aprofitava una passada llarga per assistir Del Campo i obrir la llauna. Al 21′, Dani Romera aprofitava un rebot per afusellar la porteria visitant des de l’àrea petita i fer el segon.

El duel es posaria més de cara pels granes al 30′, quan Delmonte es treia de sobre a un jugador del Nàstic amb un cop de colze a la cara. L’àrbitre li ensenyava la targeta vermella. La Linense estava grogui i els de Raül Agné ho sabien. No osbtantNacho Miras i el desencert de la davantera local impedirien sentenciar el partit, mantenint vives les esperances visitants.

Una disputa per la pilota (@NASTICTARRAGONA)

En tornar dels vestuaris, Muñoz retallava distàncies gràcies a una badada defensiva en una jugada a pilota aturada. Per a més inri, Pol Domingo marxava lesionat del terreny de joc. Semblava que el club tarragoní es tornaria a complicar la vida, però dues jugades idèntiques de Robert Simón i Dani Romera acabarien amb els ànims de la Balona. El 20 grana centrava amb encert cap a un Romera en ratxa, que de primeres i sense baixar la pilota amb el peu rematava espectacularment fins al fons de la xarxa. En un pim pam, al 75′ i al 78′, el matx quedava resolt (4-1) amb un hat-trick del davanter cedit per la Ponferradina. Dos suplents culminarien la maneta. Centrada lateral de Bonilla i remat de cap impecable de Pablo Fernández per sumar més gols importants en la lluita de gol average empatats.

Victòria importantíssima d’un Gimnàstic que té per davant tres finals. Actualment, els de Raül Agné són vuitens amb 52 punts, a dos del play-off. Diumenge vinent, els granes visitaran el Carlos Belmonte per intentar fer-se amb els tres punts contra l’Albacete, el millor local del grup. En aquest sentit, l’equip entrenat per Rubén de la Barrera tan sols ha perdut un partit. A més, aquesta jornada han perdut per tres gols a un enfront d’un dels seus rivals directes per l’ascens, l’Andorra. Millor escenari, impossible.