29. Abril 2024

Nàstic-Andorra: Abaixant els braços (0-3)

Derrota aclaparadora i difícil de digerir pel Gimnàstic de Tarragona amb un resultat de 0 gols a 3 davant del FC Andorra. El conjunt tarragoní ha estat llastrat per una primera part nefasta en què els errors a la sortida de la pilota i la manca de ganes li han costat 3 gols en mitja hora de joc.

(@NASTICTARRAGONA)

La primera part seria un vendaval d’errors de la defensa grana, acompanyats per un Andorra incansable en atac, buscant sempre la porteria de Manu Garcia. Ja al minut 3, al Nàstic se li complicava el duel amb un penal en contra que transformava magistralment Fernández. Aquest seria el presagi d’un primer temps molt dur pels locals, els quals veurien com l’Andorra no pararia de provar els reflexos de Manu Garcia. Una darrera de l’altre, les males passades i errors garrafals de la defensa dels de Raül Agne permetien oportunitats clares dels tricolors, els quals n’aprofitarien 2 per arribar a la mitja hora de joc amb un 0 a 3 vergonyòs per als poc de 2.000 aficionats congregats al Nou Estadi.

Per exemple, Aythami fallaria inexplicablement una passada al porter amb el cap en el 30′, error que comportaria el 0 a 2. La defensa de la qual tant presumia el tècnic de Mequinensa fa unes setmanes semblava ser una altra, com si haguessin sortit al terreny de joc sabent que el duel estava perdut. Per a més inri, Nil Jiménez tindria l’ocasió de retallar distàncies amb un cop de cap al 44′, però l’esfèric es passejava per l’àrea petita sense que cap rematador pogués culminar la jugada amb gol.

El segon temps presentava un Nàstic amb més cor que cap, cercant perill sense massa èxit. Pel que fa als visitants, jugaven amb calma esperant un possible contraatac que els permetés sumar el quart en el lluminós. Amb aquest context, Carbia ho provaria de primeres sense efectivitat al 55, i la tornaria a tenir de mitja xilena 10 minuts després. Tanmateix, la pilota sortia fora llepant el pal esquerre de la porteria tricolor. En un dels contraatacs perillosos de l’Andorra, Vergés enviava l’esfèric al pal perquè Manu Garcia desviés involuntàriament a córner. En els 15 minuts restants, els granes van abaixar a poc a poc els braços i tan sols Pablo Fernández intimidaria la porteria rival amb dues ocasions que no acabaven entre els 3 pals.

Finalment, derrota molt dura per 0 gols a 3 que pot fulminar les esperances de pujar a 2a divisió, ja que el Gimnàstic se situa 12è amb 25 punts i amb molts partits encara per jugar-se. De fet, el descens s’apropa fins als 2 punts, mentre que el play-off s’allunya a com a mínim 5. La setmana vinent, els granes visitaran al Betis Deportivo.