Torna un dels esdeveniments gastronòmics més icònics de la Part Alta. L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) recupera el ‘Somriu a la Crisi’ amb menús degustació a preus reduïts i maridats amb vins del territori són els protagonistes, que se celebrarà de l’1 al 28 de febrer, format que l’any passat no es va celebrar per la pandèmia.
Els restaurants participants són nou en total: d’una banda, Àpats Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l’Abat i Merceria 34, que proposen menús degustació a un preu de 24 euros; i de l’altra, AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons, que ofereixen una línia de preu de 35 euros, seguint el mateix format de menú degustació.
Durant la presentació de les jornades realitzada aquest dimarts 25 de gener, Pau Ricomà, alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), que dona suport a la iniciativa, ha celebrat “la recuperació d’un esdeveniment imprescindible i plenament consolidat en el nostre calendari gastronòmic en un moment en què el sector afronta l’inici de la recuperació”.
Els restaurants participants han estat representats a la presentació per Carles Llobet (Arcs) i Xavier Fernández (Seasons). Llobet ha destacat que amb les jornades “hi guanyen els restaurants, la ciutadania i també la zona concreta on es fan, que veu com passen pel barri una mitjana de 6.000 persones per edició”.
Llobet ha afegit que les jornades mantenen “la filosofia d’oferir la mateixa qualitat abaixant el preu, apostant per Tarragona i pels cellers i apropant la cultura del vi a les llars, gràcies a l’acció promocional que permet portar-se a casa de regal la mateixa botella que es demani al restaurant”. Per la seva banda, Fernández ha volgut remarcar que les jornades arriben “en un moment molt necessari” i ha destacat “els esforços dels restauradors perquè els restaurants siguin espais segurs on tothom pugui gaudir”.
PUBLICITAT