30. Abril 2024

Inauguren l’AULA AEHT per a formació especialitzada en hostaleria a TGN

L’hostaleria del Camp de Tarragona ha inaugurat l’AULA AEHT, un espai polivalent destinat a la formació específica i transversal en el sector.

Les instal·lacions de l’empresa Francesc Tomas Llobet S.L., especialitzada en maquinària alimentària, s’han convertit en la seu d’aquesta iniciativa.

La creació de l’AULA AEHT respon a la necessitat de fomentar la formació en hostaleria davant de la problemàtica recurrent de la manca de personal qualificat.

Aquest nou espai proporcionarà una plataforma per a la divulgació del turisme i contribuirà a augmentar la satisfacció dels clients

L’AULA AEHT és una iniciativa impulsada per la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i compta amb el suport de prestigioses institucions com la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

El seu objectiu és oferir una formació complementària i completa mitjançant una àmplia gamma de cursos impartits per ponents de referència en diverses àrees temàtiques.

El pla formatiu de l’AULA AEHT, dissenyat per Jordi Jardí, vicepresident de Formació de l’AEHT i tècnic de formació professional de cuina i pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, inclou uns vint cursos que poden acollir fins a quatre-cents alumnes. Aquesta oferta formativa té com a objectiu abordar les necessitats i inquietuds de les 16 associacions membres de l’AEHT i la seva junta directiva.

Amb aquesta iniciativa, l’AEHT busca contribuir a millorar la qualitat del sector hostaler i turístic de la regió. La col·laboració amb entitats públiques i privades, com ara l’empresa Francesc Tomàs Llobet S.L., ha estat essencial per fer possible la creació de l’AULA AEHT.

Aquest nou espai proporcionarà una plataforma per a la divulgació del turisme i contribuirà a augmentar la satisfacció dels clients.

Per a més informació sobre les formacions programades i el procés d’inscripció, es pot consultar el lloc web de l’AEHT a www.aeht.es/formacio/ o posar-se en contacte amb ells a través del correu electrònic:  formacio@aeht.es.

 

PUBLICITAT
























Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free online course