La capital tarragonina posa una marxa més i programa un nou esdeveniment gastronòmic. Arriba la primera edició dels Tastets de Tarragona, que se celebraran del 3 al 19 de juny i on participaran una vintena d’establiments per potenciar la qualitat de l’hostaleria de la ciutat i dinamitzar el sector en la campanya prèvia a l’estiu.
Els restaurants participants oferiran 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d’un licor de Tarragona. En aquesta edició participen La Cucafera, El Llagut, Els Arcs, Pizza Boscos, Octopussy, La Morada, La Xarxa, Arlemar, Palau del Baró, Gure Toki, Seasons, Va de Gust, Nàutic Tarragona, Bocho, Donosti, Fòrum Tarragona, El Terrat, Meraki i El Antojito de Marta.
La presentació de l’esdeveniment s’ha celebrat a l’Antic Ajuntament amb la participació de l’alcalde Pau Ricomà, el president de l’AEH Tarragona Ciutat, Javier Escribano, la directora de Port Ciutat, Montse Adan, el gerent de zona del grup Raventós Codorniu, Carlos Antonio Ferré i del xef de El Terrat i membre del Consell d’Experts de l’AEHT, Moha Quach.
Ricomà ha destacat que el “moment de transformació, il·lusió i unió” del sector de la restauració a Tarragona. “La restauració i el producte local de Tarragona tenen una qualitat inqüestionable que cal reconèixer i projectar”, ha conclòs abans de felicitar els restaurants organitzadors i els patrocinadors i desitjar que les jornades siguin “un gran èxit”.
“És molt mediterrani el fet de sortir a picar alguna cosa, sempre estem compartint i aquestes jornades s’adapten a la nostra manera de fer i ajudaran als restaurants a potenciar les setmanes prèvies a la temporada alta”, ha detallat Javier Escribano, animant a la ciutadania a participar d’aquesta oportunitat per gaudir de la gastronomia de la ciutat.
VÍDEOS