30. Abril 2024

Tarragona estrena un cicle documental sobre la joventut i la sexualitat 

Alumnes de comunicació audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han preparat un cicle documental sobre la joventut, la sexualitat, el feminisme i el gènere, entre altres. L’Ajuntament de Tarragona ha volgut col·laborar presentant-los en directe via web del 22 al 26 de març. Totes les peces cinematogràfiques s’emetran gratuïtament a partir de les 19h i, en acabar, hi haurà un torn obert de preguntes per tal que el públic hi pugui participar.

Aquests curtmetratges han comptat amb el suport i col·laboració del Servei Municipal Tarragona Jove per tractar les qüestions al voltant de temàtiques com la discriminació per qüestió de gènere, els debats dins del feminisme, el no-binarisme, la transsexualitat o l’educació sexual. Aquesta iniciativa busca promoure la sensibilització en matèria de feminismes, llibertat i diversitat sexual i afectiva i combatre tota mena de discriminacions, com el masclisme, la LGBTI-fòbia o la transfòbia.

 El cicle s’iniciarà amb la categoria “No binarisme, fluint entre gèneres” amb els documentals L’opció invisible i Género fluido. El dia 23, dins la categoria “Educació Sexual”, es visualitzarà Más allà de plátanos y condones i Sexe límits. El dia 24 en la categoria “Esport i seguretat a l’espai públic” s’emetran Triple i No más lobos para Caperucita. El dia 25, en la categoria “Transgredint el gènere” es projectarà Mi propio puzzle i Teoria Queer: identidad feminista. L’últim dia, en la categoria “Nous formats audiovisuals” s’emetran LOS PANAS: Toda la verdad sobre el feminismo y la masculinidad i Wet thoughts.

El cicle ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès. Programa Aprenentatge Servei de la URV, H2o, Espai Jove Kesse, SAI TGN, Asisa+, Beautiful, Institut la Talaia de Segur de Calafell, Teatre Municipal Àngel Guimerà (El Vendrell), Eco Boutique Vintage (TGN) i Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy course