L’objectiu de les jornades és fomentar els restaurants del barri marítim de Tarragona, els productes de la zona i també els vins del territori, en aquest cas la DO Tarragona
L’Associació de Restauradors i Comerç del Serrallo (ARCS), conjuntament amb la DO Tarragona, organitza del 16 de novembre al 2 de desembre la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Serrallo amb vins DO Tarragona,
Durant aquestes jornades 7 restaurants d’aquest barri marítim i tres cellers de la DO Tarragona prepararan uns menús gastronòmics que aniran maridats amb els vins que elaboren aquests tres cellers.
En concret, els restaurants que participen en les jornades són A Bordo, Cal Joan, El Pòsit. El Taller, La Xarxa, Octopussy i Varadero, els quals oferiran els seus menús típicament mariners amb dos preus: 25 i 32 euros. Inclouen 1 ampolla de vi per cada dues persones.
Les jornades tenen l’objectiu de potenciar la cuina marinera del Serrallo i fer-ho al costat dels vins de cada celler donant-los a conèixer als clients de Tarragona i als visitants que acostumen a anar a dinar o a sopar al barri marítim.