26. Abril 2024

Victòria clara del Sp i Sp Tarragona Voley Juvenil

El Salou i el Finques Tàrraco Sant Pere i Sant Pau s’han enfrontat aquest dissabte a Tarragona en partit de Primera Juvenil de Voleibol. El partit ha començat amb cert domini local encara que a poc a poc els capitalins anaven entrant en joc.

Els de Tarragona dominaven l’atac i començaven a realitzar una bona defensa marxant-se 13 a 22. Els cooperativistes han continuat desplegant el seu joc finalitzant el primer set amb un 15 a 25 per al Sant Pere i Sant Pau.

El segon set començava amb cert impuls locals que ficava el 5 a 2, però els visitants han imposat el seu joc amb un 9 a 11. A partir d’aquest moment el bon atac visitant, unit a bons bloquejos han anul·lat les possibilitats dels juvenils de Salou. 11 a 25 ha estat el resultat del segon set.

El tercer set engegava sense un dominador clar. Des de les xarxes socials del CV Salou i amb el treball de dues jugadores del club seguíem el partit amb claredat. Sense ells, no seria impossible veure aquest partit.

Els visitants milloren el seu joc i es demana temps en el 12 a 15. Fins al 12 a 20 el domini visitant era clar i els de Salou es desmotivaven.

Al final s’han fet canvis en l’equip visitant i el Salou ha reaccionat, ficant el 21 a 23. Els visitants continuaven fent el seu joc i des de l’esquerra un atac finalitzava el partit amb un 21 a 25 i un clar 0 a 3. L’àrbitre Gonzalo Leguizamón ha estat correcte.

Bon partit dels de Tarragona davant un voluntariós Salou. La jornada del 14 de març, els de Tarragona rebran a l’assequible Manresa, mentre el Salou jugarà en el Pavelló dels Monjos.