10. Maig 2024

Victòria clara del Bàsquet Cadet Masculí TGN

El Bàsquet Cadet Masculí TGN i l’AD Torreforta s’han enfrontat en un duel emocionant aquest dissabte al Pavelló del Sagrat Cor de Tarragona. Els locals han sortit amb ganes de guanyar, però han topat amb un inici de partit demolidor per part dels visitants, que han sorprès l’equip tarragoní amb un joc ràpid i eficaç, posant el marcador a 23-24 al final del primer quart.

En el segon quart, però, els jugadors del TGN Bàsquet han començat a millorar en defensa i a encertar els tirs a cistella, liderats per Mesa, que ha demostrat ser un dels jugadors més talentosos del conjunt local. Al descans, el marcador ja era clarament favorable als tarragonins, amb un parcial de 61-43.

A la represa, el TGN Bàsquet ha mantingut la superioritat en el joc, tot i els intents dels visitants per retallar distàncies. Neila, un altre dels jugadors destacats del Tarragona, ha anotat diversos punts davant de la cistella, ajudant a l’equip a mantenir la distància al marcador. Al final del tercer quart, el marcador era de 76-56 per als locals.

En els últims deu minuts, l’equip tarragoní ha continuat ampliant la diferència, tot i que el míster local ha insistit als seus jugadors en mantenir la intensitat fins al final del partit. L’afició dels visitants també ha tingut un paper destacat, animant el seu equip en tot moment, malgrat la diferència de punts. Finalment, el partit ha acabat amb una clara victòria per part del TGN Bàsquet, amb un resultat de 114-77.

El col·legiat Antón Fornies ha realitzat una bona feina, mantenint el control del partit en tot moment. En la propera jornada, l’equip tarragoní visitarà Badalona, mentre que el Torreforta rebrà al Salle CBT Tarragona en un duel que promet ser emocionant.