26. Abril 2024

El Nàstic ‘rasca’ un punt amb males sensacions

Empat a 1 amb males sensacions del Gimnàstic de Tarragona contra la Nucía, en un partit on Raül Agné ha tornat a apostar pel seu estil de la temporada passada, cedint la pilota al rival per forçar errors i buscar el contraatac. Els gols del partit no arribarien fins als darrers 10 minuts de l’enfrontament, amb una diana de Bustillo que poc després contrarestaria Guillermo Fernández de penal.

El Nàstic començaria la primera part fidel a l’estil Raül Agné, buscant el joc directe i els contraatacs. Tanmateix, l’equip encara acusa les baixes i el poc ritme de competició. Potser per aquest motiu, no han mostrat fluïdesa en atac ni contundència en defensa. Tant és així, que els locals han dominat els primers minuts de partit, amb ocasions clares que no han materialitzat. El Nàstic, per la seva banda, comptaria amb una centrada lateral de Bonilla que Robert Simón connectava de primeres. No obstant, l’esfèric sortia fora per damunt del travesser.

En el segon temps, el Nàstic proposaria més joc. A poc a poc, s’anava fent amb el partit, creant oportunitats per avançar-se. Destaca l’ocasió de Robert Simón al 70, qui fregava el pal després de rematar una centrada de Nil Jiménez. El més actiu en atac era Javi Bonilla, la rapidesa del qual provocava perill continu. Amb el seu canvi, els granes perdrien fluïdesa.

Tot i millorar les sensacions, la Nucía es posaria per davant a través de Bustillo a tan sols sis minuts pel temps de descompte. El matx se li posava molt en contra als d’Agné, que no obstant farien l’empat quatre minuts més tard. Una mà clara dins de l’àrea local provocava un penal que Guillermo Fernández no perdonaria, signant de forma esplèndida l’1 a 1.

Finalment, empat amb gust de temporada passada. Tot i les promeses del tècnic de Mequinensa, sembla que el Nàstic continua apostant pel joc directe i al contraatac de l’any passat, un estil que tan sols canvia en els moments crítics.

Alineacions

Nàstic: Manu, Pol (Tirlea, 70’), Quintanilla, Trilles, Nil, Montalvo, Gorostidi (Eric Montes, 46’), Robert, Bonilla (Aarón Rey, 58’), Marc Álvarez y Pablo (Guillermo, 58’).

La Nucía: Valens, Romera, Ángel López, Dasquet, Adri, Fer Pina (Bustillo, 80’), Buenacasa (Aketxe, 61’), Ismael (Rubén Saiz, 80’), Javi Martín (Javi Cabezas, 61’), Saltó y Borja (J. García. 73’).

Gols
Guillermo (88’) per part del Nàstic. Bustillo (84’) per part de la Nucía

Targetes
Quintanilla i Nil Jiménez per part del Nàstic. Ángel López i Romera per part de la Nucía.

Àrbitre
Armando Ramo Andrés (Col·legi aragonès)

Observacions
Partit corresponent a la jornada 2 de Primera Federació disputat a l’Estadi Olímpic Camilo Cano.