El millor ‘panettone’ es menja a Cal Jan, a Torredembarra

El millor ‘panettone’ d’Espanya, a cal Jan

Es tracta d’un dolç d’origen italià, però el millor de tota Espanya es pot trobar a Torredembarra. La pastisseria Cal Jan, de la localitat torrenca ha rebut el premi del Gremi de Pastissers de l’Escola de Pastisseria de Barcelona, en un acte celebrat al Gastronomic Forum de Barcelona, a la Fira de la ciutat comtal.

L’autor de l’exquisit ‘panettone’ és Rafael Aguilera, qui va rebre el guardó aquest dimarts. El pastís milanès ha anat agafant protagonisme entre els consumidors de l’estat i, tot i que se sol consumir entre els mesos de Nadal, cada cop és més habitual que sigui consumit durant tot l’any. No caldrà anar fins al país transalpí per gaudir-lo. A Cal Jan el podran trobar.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download