27. Abril 2024

Derrota del Tarragona Cadet davant el Bàsquet Morell

El pavelló del Sagrat Cor va estar l’escenari, aquest diumenge al matí, de l’enfrontament de Cadet Tarragona i el Bàsquet Morell. Es disputava el partit Cadet masculí nivell A, controlat per l’àrbitre principal Alexandra Rigal.

El primer quart va començar amb un equip visitant molt encertat a cistella davant un equip local ‘adormit’. El Morell era un equip molt més físic, mostrant-se superior en defensa i molt encertat en l’atac. Al final del primer quart el resultat era de 7 a 19.

En el segon quart del partit i la cosa no canvià. El Morell continuava imposant-se en el rebot i realitzant una bona defensa que deixava sense idees a l’equip local. El partit continuà jugant-se finalitzant la primera part del mateix amb un resultat de 12 a 32 per l’equip de blau.

Comença la segona part del partit i el ritme el porten els cadets del Morell. Continuen defensant bé, guanyant els rebots i atacant amb criteri. Finalitza aquest quart amb un 14 a 53. Durant tot el tercer quart l’equip local no és capaç d’encertar excepte en la jugada final.

L’últim quart va començar amb més ganes per a l’equip local. Va ser un quart més igualat on els visitants van baixar la seva intensitat en el joc. Finalitza el partit amb la derrota del cadet del TGN per 25 a 68. El proper cap de setmana el cadet Tarragona bàsquet es desplaça al Morell.