18. Maig 2024

Tarragona tornarà a ser la capital del flamenc

Inés Rubio

Tarragona tornarà a ser la capital del flamenc. La capital s’omple d’actuacions i activitats durant dues setmanes amb la quarta edició del festival ‘Sona flamenc’ que arrencarà aquest divendres 18 de març i s’allargarà fins al 3 d’abril i comptarà amb 24 activitats que combinen ball, teatre, música, activitat divulgativa, formativa i participativa.

Entre els espectacles al Teatre Tarragona, cal destacar ‘De la tierra‘ d’Inés Rubio (19 de març), una producció d’Urly Events que comptarà amb ‘bailaoras‘ i músics locals. També, ‘Bodas de Sangre‘, la cèlebre obra de Lorca dirigida, en aquest cas, pel tarragoní Marc Chornet (25 de març) i interpretada pel Projecte Ingenu, i coreografiada pel ballarí de flamenc Jesús Blanco.

La producció FlamencoLife 2.0 (2 d’abril), un espectacle de la companyia Beatriz Higueras que recorre els pals de flamenc a través del ball, el toc i el cant. Aquesta edició comptarà amb la presència de grans noms com ‘Maruja Limón’ (26 de març), a la Sala Zero; el primer espectacle en solitari d’Ana Brenes (27 de març) al Teatret del Serrallo i el polifacètic músic de ‘KetamaJosemi Carmona (3 d’abril).

Pel que fa a l’oferta formativa, cal remarcar el curs de flamenc per a neòfits de la principal ‘cantaora‘ del moment Mayte Martín que durant dues tardes consecutives a la Sala Kesse (26 i 27 de març) transmetrà la seva experiència personal i presentarà les principals obres clàssiques del flamenc. I la masterclass del coreògraf José Manuel Álvarez (3 d’abril) que també actuarà a La Herreria (1 d’abril).

Finalment, el 2 d’abril, la plaça Corsini serà l’escenari d’un dels dies més destacats del festival amb una matinal de rumba que comptarà amb la tradicional flashmbob, que aquest any incorpora com a novetat un divertit espectacle previ on ballarines de Tarragona seran les protagonistes: El Rumbòdrom. El matí de rumba al Mercat clourà amb una sessió de DJ rumbera de Txarly Brown.

PUBLICITAT

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free