30. Abril 2024

La Diputació presumeix a Fitur de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

La Diputació de Tarragona no ha deixat escapar una oportunitat com Fitur per a promocionar les dues marques turístiques més importants de la demarcació, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Representada per la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé; l’entitat provincial ha donat suport a les localitats turístiques presents a la fira.

En declaracions a larepúblicacheca.cat, Roigé ha destacat la importància de poder promocionar les dues marques turístiques davant de tot el sector nacional i internacional present en l’esdeveniment. Un dels reptes és poder atreure a l’aeroport de Reus més volum de passatgers i turistes que puguin gaudir de les seves vacances a les localitats de Tarragona i l’Ebre.

“Som una destinació molt potent, que ha passat uns moments difícils per la pandèmia, tot i que les expectatives són molt bones i s’està treballant per oferir els millors productes a tots aquells operadors amb els quals estem treballant i oferir diferents tipus d’ofertes turístiques que facin justícia a la diversitat del nostre territori”, ha assegurat Roigé.

Sobre la polèmica de l’absència d’un estand propi de la capital, la presidenta del Patronat ha dit que “Tarragona ja és una gran marca molt potent. Nosaltres defensem les nostres dues marques que són Terres de l’Ebre i Costa Daurada. No surt el nom de Tarragona, com tampoc surt el d’altres poblacions”.

VÍDEO

PUBLICITAT

 





Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course