28. Abril 2024

El Port acollirà el IV Med Hub Day de forma telemàtica

El president del Port en l’edició de 2019

El Port de Tarragona i el clúster ChedMed organitzaran els dies 19 i 20 de novembre la quarta edició del Med Hub Day; i per primera vegada i de manera excepcional, es desenvoluparà virtualment. Serà un seminari web interactiu a través d’una plataforma en línia que continuarà garantint la participació i el gestió de xarxes entre els participants.

S’espera la participació virtual d’un centenar de professionals de la logística de productes químics i petroquímics en aquest seminari, l’objectiu del qual és promoure el debat i l’intercanvi d’informació sobre les fortaleses i oportunitats que brinda el Mediterrani com a plataforma logística per als productes químics i petroquímics, particularment amb el món actual canviant.

Així doncs, terminals d’emmagatzematge, ports, consignataris, transitaris, analistes del mercat i empreses químiques i petroquímiques es reuniran per a debatre i aportar idees i novetats en aquesta “nova normalitat”. El seminari tindrà un complet programa d’experts vinculats al sector, on no faltaran activitats de treball en xarxa i lúdiques.

Els temes aniran des de l’impacte de la covid-19 en la cadena logística petroquímica al Mediterrani fins a la intermodalitat ferro-portuària com a baula terrestre en una estratègia hub; passant per panels de ports, terminals i d’empreses petroquímiques i químiques i les perspectives de mercat dels “tankers” a la regió mediterrània.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
online free course