El Serrallo sempre ve de gust i encara més quan es converteix en la plataforma per donar a conèixer l’autenticitat del barri mariner. De fet, el proper dia 24, a les 19 hores, a la Pèrgola del Serrallo, es presentarà el projecte El Serrallo ve de gust. Es tracta d’una sèrie documental de 6 capítols que se submergeixen en l’autenticitat del barri mariner i que posa el focus en receptes elaborades per cuiners i cuineres no professionals vinculats amb el Serrallo.
La iniciativa s’ha plantejat com un esdeveniment escènic, híbrid de demostració de cuina en directe i magazín d’entrevistes, amb projeccions audiovisuals que ofereixin un tast de la sèrie i complementin la presentació del barri mariner i la seva gent.
L’acte es concep popular, obert al veïnat, a la ciutadania i als seus visitants. Tindrà dues parts, la primera inclourà la presentació de les càpsules de la mà del periodista Pep Suñé, un showcooking i les entrevistes amb els protagonistes i d’altres personalitats del barri. Aquesta durarà una horeta. La segona part girarà al voltant de la degustació popular d’un romesquet i una actuació musical que tancarà l’acte.
Els beneficis de la degustació, la qual tindrà el preu de 4 euros, aniran destinats a Stella Maris Tarragona – Apostolat de la Mar. Aquesta segona part també es preveu que duri una hora.