08. Maig 2024

TGN Bàsquet Infantil Masculí s’imposa als Cantaires de Tortosa

REDACCIÓ5 Març, 20230

El Bàsquet Infantil Masculí i els Cantaires Tortosa s’han enfrontat aquest diumenge en un partit de lliga. L’encontre esportiu ha tingut lloc al pavelló del Sagrat Cor de Tarragona.

El partit ha començat sense un dominador clar, però a mesura que transcorrien els minuts, els locals milloraven la seva tàctica defensiva, finalitzant amb un 19 a 4 en el primer quart.

Ja en el segon quart, els locals han mantingut el lideratge. En Pere del Tarragona i en Ferré dels ‘groguets’ han destacat durant el partit. El primer temps ha finalitzat amb el marcador a 34 – 16.

En la segona part de l’encontre, els locals mantenien la superioritat, tot i que els de Tortosa no cessaven en la seva lluita per revertir el resultat. Fins ara, els tortosins no porten cap victòria en la lliga. En els darrers cinc minuts, l’equip visitant ha ofert un millor joc. El partit ha finalitzat amb un 66 a 45 pels tarragonins.

La col·legiada, Yasmin Terai va realitzar un bon treball.

En la propera jornada, el Tarragona Bàsquet jugarà a Valls, mentre que el Tortosa rep el Torreforta.