28. Abril 2024

Osasuna Promesas-Nàstic (3-0): Desesperació grana a Pamplona

Un nou tren cap al lideratge se li escapa al Nàstic de Tarragona en caure per segona jornada consecutiva, aquesta vegada a domicili contra Osasuna Promesas. Un partit dur pels de Raül Agné, que se’n van de Pamplona amb un 3 a 0 difícil de pair després de la derrota al Nou Estadi la setmana passada contra el Sabadell. Els granes gairebé no han posat a prova el porter rival, amb un plantejament de partit que recorda a aquells tan criticats per l’afició.

A la primera part, el Nàstic ha jugat de tu a tu amb el filial ‘rojillo‘, però els locals creaven més perill per la poca contundència defensiva del conjunt tarragoní. A mesura que passaven els minuts, s’anticipava que la pedrera d’Osasuna s’avançaria. Primer amb un pal, i després amb un parell d’oportunitats que sortien fora llepant el pal. Abans del descans arribaria l’u a zero amb un xut que refusava la defensa cap a dins de la porteria.

Males sensacions per a un Nàstic que no milloraria en el segon temps, sinó que aniria a pitjor. A causa de la pressió intensa de l’Osasuna, els granes no paraven de posar pilotes llargues perquè les lluités Pablo Fernández. Quan intentaven jugar per bandes, els jugadors no es veien amb confiança per desbordar, tal com sempre fan al Nou Estadi.

Fos com fos, semblava que el segon dels locals arribaria abans que no pas l’empat. I així seria. Després d’unes mans clares dins de l’àrea ‘rojilla‘ que l’àrbitre no considerava objecte de penal, una jugada vertical del filial afusellava la porteria de Manu García al 85′. La culminació arribaria al minut 90 amb el tercer i definitiu gol.

El Nàstic deixa escapar doncs una nova oportunitat per apropar-se als líders del grup, que havien punxat aquesta jornada. Amb aquest resultat, els de Raül Agné acumulen dues derrotes consecutives i se situen novens amb 22 punts, a un punt del play-off, i a cinc del líder -el CD Castellón– i del descens. El conjunt tarragoní voldrà tornar al camí de la victòria aquest diumenge al Nou Estadi enfront del Barça Atlètic.