27. Abril 2024

NÀSTIC CONTINUA CANTANT VICTÒRIA

Nova victòria del Nàstic, aquesta vegada davant del Llagostera i en un Nou Estadi que ha presentat la millor entrada de la temporada amb més de 5.000 espectadors. Els grana s’han trobat amb un rival complicat, que no ha posat gens fàcils les coses als de Vicente Moreno. El gol de Xavi Molina al minut 12 ha acabat sent suficient per sumar tres punts més i allargar la ratxa a sis victòries consecutives.
El Nàstic ha començat el partit activament, fent-se amb el control del partit a la zona de mitjos. David Rocha i David Sánchez han estat els jugadors amb major possessió de l’esfèric en els primer minuts de joc, fet que ha beneficiat als tarragonins.
L’equip grana s’ha avançat al minut 12 amb un gol de Xavi Molina, després d’una falta a zona de mitjos que ha centrat David Sánchez. Els minuts següents l’equip de Vicente Moreno s’ha armat defensivament i el joc ha estat disputat per tots dos equips.
Al minut 32 de joc ha entrat Adri Cuevas per David Rocha, que s’ha retirat lesionat. Després del gol, el Nàstic s’ha replegat defensivament i la UE Llagostera s’ha apropat a l’àrea grana.
Tot i això, la línea defensiva s’ha mostrat sòlida i ha resolt totes les accions sense problemes. En els darrers minuts de la primera part, Reina ha blocat sense problemes un xut que anava entre els tres pals. Amb el resultat d’ 1-0 s’ha arribat a la mitja part del partit.

Moment del partit

La segona meitat ha començat amb tímids intents per un i altre equip des de la frontal. Les defenses s’han mostrat contundents i el perill ha estat esvaït pels porters. Al minut 58 Ferran Giner s’ha retirat lesionat i ha entrat al terreny de joc Piojo Hernàndez. A l’equador de la segona part, el joc s’ha disputat en zona de mig camp i la UE Llagostera ha creat ocasions a pilota aturada que s’han solucionat sense problemes per la defensa grana.
A pocs minuts pel final, Moreno ha donat entrada a Iván Aguilar per David Querol. Al minut 87 de partit, David Sánchez ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat del terreny de joc. Després dels 7 minuts d’afegit, el final s’ha viscut amb molta intensitat al Nou Estadi però l’equip grana ha sabut mantenir el marcador i sumar tres punts més per seguir en la lluita per aconseguir l’objectiu.
El proper desplaçament serà a València, on el Nàstic s’enfrontarà al Llevant B.