15. Abril 2024

Més de 13.000 persones aspiren a ser funcionaris de la Generalitat

Un total de 13.581 persones han estat convocades aquest dissabte a tot Catalunya per participar a les proves de concurs oposició destinades a cobrir 1.825 places de personal de la Generalitat en procés d’estabilització.

Les proves tenen lloc de forma descentralitzada, i 9.147 persones s’examinen a Barcelona, 1.246 ho fan a Girona, 1.634 a Lleida i 1.554 a Tarragona.

Es tracta  de places incloses a l’Oferta d’Ocupació Pública d’Estabilització aprovada per l’Executiu de la Generalitat el mes de maig del 2022

Segons especifica la Generalitat en un comunicat, les places a les quals es presenten els qui avui fan oposicions són 1.534 llocs de treball de personal funcionari -que inclouen personal d’administració i serveis, personal d’execució penal, cos d’agents rurals i cos d’Advocacia- , a més de 291 llocs de personal laboral transversal.

Es tracta, apunta el Govern, de places incloses a l’Oferta d’Ocupació Pública d’Estabilització aprovada per l’Executiu de la Generalitat el mes de maig del 2022.

El concurs oposició d‟estabilització de llocs de treball que eren temporals és un procés selectiu de lliure concurrència, que consta de dues fases: una d‟oposició i una altra de concurs de mèrits.

La fase d’oposició consisteix en una prova selectiva amb dos exercicis tipus test, que són els que es fan avui, i que no són eliminatoris entre si, però que cal aprovar en conjunt per superar la prova.

Els aspirants que superin aquesta fase d’oposició passaran a la fase de concurs de mèrits, en què es valoraran especialment els serveis prestats a l’Administració, així com haver superat anteriorment un procés selectiu sense haver obtingut plaça de la darrera convocatòria per accedir al mateix cos, escala o especialitat funcionarial de l’Administració de la Generalitat.

També es valoraran els coneixements de llengua catalana i l’acreditació de competències digitals ACTIC.

D’altra banda, avui també es duen a terme les proves d’accés per a 383 places més, corresponents a llocs de treball de diverses categories laborals no transversals, convocades en el marc del procés d’estabilització per als departaments de la Generalitat competents i a les quals es presenten un total de 2.641 persones.

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
online free course