L’AEHT amplia el seu Consell d’Experts amb quatre nous membres

porn

La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) ha nomenat quatre nous membres del Consell d’Experts de l’entitat, els xefs de quatre restaurants distingits amb un Sol Repsol.

Els nous restauradors que han rebut la jaqueta de cuina de l’AEHT són Pep Moreno, de restaurant Deliranto; Moha Quach, del Terrat Tarragona; Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona; i Ana Ruiz, del restaurant AQ de Tarragona.

El Consell d’Experts uneix els millors cuiners de Tarragona i l’Ebre, reconeguts amb un Sol Repsol. Constituït el 2018, té l’objectiu de reunir als professionals de llarga i reconeguda trajectòria, perquè esdevinguin un referent i un suport per als 750 socis que formen part de l’AEHT.

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download