14. Maig 2024

Final feliç per al Sant Pere i Sant Pau Tarragona Vòlei

REDACCIÓ21 Març, 20210

La darrera jornada de la Superlliga 2 masculina s’ha disputat aquest dissabte a la tarda al Pavelló de Sant Pere i Sant Pau. S’enfrontaven el Tarragona Sant Pere i Sant Pau i el Mundet. L’arbitratge ha anat a càrrec de Marta Gauchia.

El partit ha començat amb un clar domini visitant amb un parcial d’1 a 6. Els visitants Massimo i Garrido superaven amb facilitat la defensa local.  El 14 a 14 seria una falsa il·lusió, ja que l’equip visitant dominava el set i l’acaba guanyant 22 a 25.

El segon set començava amb un clar domini del cuer Mundet que no mostrava la posició en la taula classificatòria. Massimo atacava sense oposició i l’equip local estava fora del partit. El 18 a 25 mostrava el mal joc de l’equip tarragoní en aquest set.

El tercer set engegava de forma diferent. Els locals comencen amb més força i Elio comença a jugar millor. El Mundet fica el 14 a 14 i a partir d’aquest moment queda clar que s’ha de lluitar qualsevol punt. Els locals acaben el set molt forts sumant el seu primer set a favor amb un gran encert ofensiu de Nahuel.

S’arriba a un quart set on els locals es mostren superiors amb parcials de 5 a 3, 15 a 10 finalitzant amb el 25 a 11. Gran actuació d’Hèctor i Nahuel en aquest set. S’arriba al set decisiu, on els tarragonins sempre controlen el marcador amb un inici de 6 a 3 a favor seu.

El Mundet no es rendia i el marcador assenyala 12 a 8. Encara que el Sant Pere i Sant Pau vòlei anava per davant en el marcador, els atacs visitants feien mal. El resultat final: 15 a 13 decanta el 3 a 2 per als locals.

Podem dir que en els dos primers sets els tarragonins s’han vist superats per l’atac del Mundet i en alguns moments totalment fora del partit. Han cregut en les seves possibilitats i punt a punt han aconseguit doblegar a un Mundet que s’ha comportat com un digne rival.