30. Abril 2024

UGT/TARRAGONA DEFENSA EL BCN WORLD

És positiu que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) dugui a terme la formació específica als futurs treballadors del BCN World.

 

El líder d'UGT, Jordi Salvador
El líder d’UGT, Jordi Salvador

El secretari general d’UGT a les comarques de Tarragona ha escrit avui al seu Facebook que defensa el projecte de BCN World, perquè, avui per avui, “és l’únic que pot treure de l’atur” a milers tarragonins. Més de 7 mil persones ja han enviat el seu currículum.
Jordi Salvador, després de recordar que hi ha 113 mil persones aturades a les comarques de Tarragona, considera que el projecte és un “revulsiu per a l’economia del Camp de Tarragona”, perquè suposarà una inversió de 4.700 milions d’euros.
El líder sindical per fonamentar el seu Sí al BCN World ha explicat que es tracta “d’una font de generació de llocs de treball tant directes com a indirectes. Per cada lloc de treball directe se’n crearan cinc d’indirectes”.
A demés, Jordi Salvador entén que el complex turístic del grup Veramonte contribuirà que Tarragona es consolidi “com a destinació turística mundial d’alta qualitat, diferenciant-nos en un entorn global, afavorint una major desestacionalització del sector”. BCN World ajudarà també a construir un importantíssim pool de turisme diversificat, que convertirà les estades en una experiència única en cultura, oci, gastronomia, entreteniment, shopping i serveis.
Salvador insisteix que la part reservada al joc (casinos) serà “mínima”.
El secretari general d’UGT també aplaudeix el fet que el projecte faciliti la projecció internacional de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, convertint-se en un centre de referència en la formació superior, la recerca i la transmissió del coneixement del sector.
A finalitzar, el líder d’UGT ha reclamat  “consens i participació social” per tal de posar les bases d’un projecte compartit i construït “des de la participació i no des de la imposició”.
L’escrit de Jordi Salvador ha provocat un intens debat a les xarxes socials.
 
 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free online course