30. Abril 2024

The Tyets i Joan Dausà actuaran a Tarragona per Santa Tecla

Comencen a fer-se públics els noms dels primers artistes que actuaran a Tarragona per Santa Tecla. Pel que fa a concerts gratuïts, els tarragonins podran gaudir de The Tyets el 17 de setembre al parc del Francolí, un espai que agafarà importància aquestes festes. Una altra de les propostes musicals per aquestes festes de Santa Tecla és el concert de Joan Dausà, que el 16 de setembre presentarà al Teatre Auditori del Camp del Mart la seva gira, Jo Mai Mai. Les entrades per aquest segon concert, que oscil·len entre els 25 i els 32 euros, ja estan disponibles a través d’aquest enllaç.

The Tyets s’ha obert pas entre l’escena urbana del país gràcies al seu estil propi, mescla de trap, reggaeton i ritmes llatins amb influències pop. El dia 17 de setembre no estaran sols. Els acompanyaran la banda barcelonina Arc de Triomf, amb els seus himnes i històries quotidianes amb dosis de realitat a ritme de pop, rock i ska.

El Parc Francolí també serà l’escenari el dia abans, 16 de setembre, del concert de la banda valenciana La Fúmiga i La Cosina, presentant el seu directe festiu, alegre i compromès, ple de ritmes d’arrel i moderns, amb lletres desenfadades, escrites pels cambrilencs Clara Colom i Àngel Panicello. Les dues formacions oferiran també un concert gratuït.

PUBLICITAT




Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free