30. Abril 2024

Nàstic-Málaga (2-1): A per un primera!

 

El Nàstic de Tarragona venç al Málaga CF a la segona ronda de la Copa del Rei, i ja espera un rival de Primera Divisió per a la pròxima eliminatòria. Elpartit, disputat al Nou Estadi Costa Daurada, ha acabat amb un dos a zero vibrant pels més de 4.600 espectadors congregats a la Budellera. Els granes s’han avançat amb un gol matiner de Pol Domingo, que Ndiaye a contrarestar just abans del descans. Finalment, una volea espectacular de Pablo Fernández al 81′ ha servit per fer avançar el Nàstic a la propera ronda.

La primera part començaria amb un Nàstic molt vertical, obligat a jugar moltes vegades en llarg per la pressió intensa del conjunt de Pepe Mel. Els dos conjunts, però, apostaven perquè el joc passés per les bandes. La primera ocasió seria un remat de cap de Quintanilla que sortia fora llepant el pal esquerre de Manolo Reina. No caldria esperar massa per veure gols. Després d’un bon xut de primeres d’Aarón Rey dins l’àrea, Pol Domingo aprofitava el rebot per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Arran del gol, el Nàstic baixaria la intensitat en detriment d’un Màlaga que a poc a poc estrenyia més per anar a vestuaris amb l’empat. I així seria. A la mitja hora de partit, Ndiaye culminava una passada de la mort i igualava el marcador. Els de Raül Agné encara comptarien amb un darrer intent amb el cap de Montalvo, però Reina es vestia de Sant per enviar l’esfèric a córner.

Al segon temps, el Màlaga no volia renunciar a sortir jugant la pilota en curt. El Nàstic, per la seva banda, plantejava una pressió a dalt que posava en moltes dificultats els blanquiblaus. De fet, els errors forçats es convertien en ocasions de perill pels granes. No obstant això, els primers en avisar serien els visitants amb un remat de cap de Fran Sol que sortia fora per molt poc. Pablo Fernández respondria amb un xut desviat des de la cantonada de l’àrea.

Al 58′, Reina evitava el segon gol del Nàstic amb un intent creuat de primeres de Bonilla. Villalba tindria la més clara pel conjunt malagueny a manca de 10 minuts pel final, però el xut sortia centrat. Moments d’infart, amb futbol d’anada i tornada, fins que Pablo Fernández faria un dels gols d’aquesta segona ronda de la Copa. Una bona jugada per banda acabava amb una pilota morta dins de l’àrea. El 17 grana colpejava de volea amb un xut potent creuat directe a l’escaire de la porteria. Res podia fer Manolo Reina. Per moments, el Nou Estadi embogia com les nits grans.

Per a nit gran, la que enfrontarà el Nàstic amb un equip de Primera Divisió d’aquí a dues setmanes. El sorteig, que es durà a terme demà, donarà a conèixer el pròxim rival dels de Raül Agné. La tercera ronda de la competició tindrà lloc entre Any Nou i Reis. Qui sap, si el club grana podrà repetir fites com l’1 a 0 contra el Reial Madrid del 2002.

Alineacions

Nàstic: Dani Parra (P), Joan Oriol, Bonilla (Andy 88’), Pol D., Montes Arce Montalvo. Marc Álvarez (Pochettino 70’), Aarón Rey (Pablo Fernández 47’), Guillermo (Lupu 70’). 

Málaga CF: M. Reina (P), Bustinza, Juande, Ramon, Luis Muñoz (Rubén Castro 73’), Fran Sol (Loren 85’), Alex Gallar (F. Villalba 62’), A. Ndiaye (Febas 62’), Ramalho, Issa Fomba (Juanma 85’), Bilal. 

Gols

Pol Domingo (13’) i Pablo Fernández (81’) per part del Nàstic. Ndiaye (32’) per part del Màlaga CF.  

Targetes

Bonilla (34’) i Montalvo (76’) per part del Nàstic. Ndiaye (17’) per part del Málaga CF

Àrbitre

Iván Caparrós Hernández (Col·legi valencià)

Observacions

Partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei0l0k¡`- disputat al Nou Estadi Costa Daurada, Tarragona.

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
online free course