30. Abril 2024

Nàstic-UD Logroñés (2-2): ‘Gatillazo’ grana al debut de lliga

 

Empat a dos en el debut lliguer del Gimnàstic de Tarragona. Continua, per tant, la mala dinàmica del conjunt tarragoní pel que fa a la primera jornada. El duel davant de la UD Logroñés al Nou Estadi Costa Daurada ha tingut de tot, des de joc estàtic i moments soporífers, al típic futbol d’anada i tornada que tant agrada als aficionats. Els locals s’avançarien amb una diana de Vínicius, que més tard remuntarien Robert Simón i Marc Álvarez. A prop del descans, però, Arregi posaria el dos a dos final.

La primera part començaria amb els de Raül Agné ben posats en el partit. Una primera ocasió clara de Pablo Fernández des del balcó de l’àrea llepava el travesser. La jugada s’havia propiciat després d’una bona recuperació i passada d’Álvarez. Semblava que la pressió del Nàstic tindria efecte durant tot el matx, però a poc a poc, els visitants s’anaven fent amb el control de la pilota. Per a més preocupació, els granes no aconseguien sortir bé amb la pilota jugada. Amb el pas dels minuts, la UD Logroñés avisava dels seus punts forts en atac. Un cop de cap de Lecea al 17′ alertava la defensa del conjunt tarragoní.

Al 28′, Menudo perdonaria el zero a u en un u contra u escorat amb Manu García. Qui no fallaria seria Vinícius, que aprofitaria una passada a l’espai per avançar el seu equip amb una definició potent i letal al pal curt. Sonaven les alarmes al Nou Estadi. El debut lliguer es complicava, i res feia pensar que el Nàstic pogués remuntar el duel.

Els de Raül Agné necessitaven augmentar el ritme del partit, i així ho farien al segon temps proposant un joc més directe per bandes. Pablo Fernández comptaria amb un bon intent escorat només sortir de vestuaris, que no obstant marxava desviat. Al 51, una gran jugada individual de Marc Álvarez permetia rematar Pablo Fernández. El xut era aturat pel porter Serantes, però Robert Simón, el més llest de la classe, aprofitava el refús per marcar la igualada. El més complicat ja estava fet, mostrar perill, millorar les sensacions i empatar l’enfrontament.

Tanmateix, els blanc-i-vermells reaccionarien amb algunes oportunitats clares de gol. Manu García salvaria el Nàstic en diverses ocasions, era igual si es tractava d’un u contra u o d’un xut a boca de canó des de l’àrea petita. Sant Manu García tornava a aparèixer quan més se’l necessitava. En atac, Marc Álvarez deixava tocs de qualitat sobre la gespa, com un control aeri deliciós que va ser aplaudit pels més de 4.000 espectadors congregats al Nou Estadi. El seu esforç tindria recompensa, ja que signaria el segon gol del Nàstic en una jugada assajada executada a la perfecció. Tant és així, que el jove jugador grana tan sols hauria d’empènyer la pilota a plaer amb el cap.

Passaven els minuts, i tot indicava que el Nàstic trencaria la mala dinàmica d’aquests 13 anys, guanyant el primer partit de la temporada a Tarragona. Arregi, però, es vestiria de malvat empatant el xoc en un córner al minut 87. Moments finals d’infart, amb futbol d’anada i tornada, que acabarien en taules.

Alineacions

Nàstic: Manu García (P), Pol D., Trilles, A. Quintanilla, Gorostidi (Eric Montes 45’), Montalvo, R. Simón (Aarón Rey 63’), Andy (Bonilla 45’), Nil J. (Tirlea 73’), Pablo Fernández (Guillermo 73’), M. Álvarez..

UD Logroñés: Serantes (P), Cristian, Simón Lecea, Arregi, Doncel (Dani Pichín 63’), J. Sierra (R. Schutte 81’), Vinícius, (Clau Mendes 63’) C. S. Menudo, Zourdine (X. Boniquet 81’), Markel, Iñaki (Kortazar 69’).

Gols
R. Simón (51’) i Marc Álvarez (76’) per part del Nàstic. Vinícius (36’) i Arregi (87’) per part de la UD Logroñés.

Targetes
M. Álvarez (34’), Quintanilla (63’) i Eric Montes (85’) per part del Nàstic. C. Mendes (87’) i Schutte (91’) per part de la UD Logroñés.

Àrbitre
José David Martínez Montalbán (Col·legi murcià)

Observacions
Partit corresponent a la jornada 1 de Primera Federació disputat al Nou Estadi Costa Daurada, Tarragona.

PUBLICITAT



Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
online free course