05. Maig 2024

Junts descarta Dídac Nadal i anunciarà nou candidat al setembre

Els camins de Dídac Nadal i Junts per Catalunya s’han separat. La nova direcció del partit a Tarragona ha decidit desmarcar-se de l’excap de llista a les eleccions municipals de 2019 i anunciarà nou candidat al setembre, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i ha pogut confirmar larepúblicacheca.cat.

El motiu que apunten fonts internes del partit a aquest digital és que els tres representants que es van presentar el 2019 amb la marca Junts per Tarragona, Dídac Nadal, Cristina Guzmán i Elvira Vidal, ara mateix són “independents” i “no passen comptes al partit”, ja que s’haurien presentat amb l’antiga fórmula, abans de la ruptura de Junts i el PDeCAT.

Per aquest motiu, des de la direcció del partit juntaire a Tarragona, encapçalada per Eugeni Sedano, aposten per una “renovació” i ja han activat tots els processos per decidir qui serà l’alcaldable de la formació -fins ara presidida per Carles Puigdemont- de cara a uns comicis de 2023 que han fragmentat els partits de la dreta independentista i nacionalista a la capital de la demarcació.

Segons ha pogut saber aquest digital, la intenció de Junts a Tarragona és “trobar la millor opció” de manera consensuada amb la direcció nacional, encapçalada per Laura Borràs i Jordi Turull, i que el nom sigui públic al mes de setembre, abans de les Festes de Santa Tecla. Aquestes fonts del partit han deixat clar que “Nadal està totalment descartat i fora de la llista” de la formació neoconvergent.

Així doncs, amb totes les cartes sobre la taula, el focus es posa sobre el regidor de Comerç i president de l’empresa de Mercats. Alguns rumors apunten que podria unir-se a la llista de l’alcalde Pau Ricomà, tot i que el mateix Dídac Nadal sempre ha apuntat que podria deixar la política al final del mandat. De moment la rumorologia segueix a l’ordre del dia, però el que està clar és que Junts encara una nova etapa.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free