30. Abril 2024

L’Ajuntament i Espimsa reiteren el seu ‘suport’ a la Fira d’Abril

Reaccions a una de les últimes polèmiques a Tarragona, després que la Casa d’Andalucía hagi lamentat que, amb els actuals recursos dels quals disposa, no pot fer-se càrrec de la celebració de la tradicional Fira d’Abril, al barri de Bonavista. Per una banda, l’Ajuntament i per l’altra Espimsa -que cedeix l’espai del mercadet del barri per a la ubicació de les casetes- han reiterat el seu ‘suport’ als organitzadors.

Des del consistori tarragoní han assegurat a larepúblicacheca.cat que la seva voluntat és “que la Fira d’Abril es pugui tornar a celebrar” i que des que van tenir coneixement de la intenció dels organitzadors de tornar a impulsar-la “es van mobilitzar tots els esforços per aconseguir els mateixos recursos econòmics que en anys anteriors, 15.000 euros”.

Des de l’Ajuntament també han volgut insistir en el fet que han de treballar amb els comptes municipals prorrogats. Així i tot, asseguren que aquesta partida ha estat destinada des del Patronat de Turisme a Espimsa per poder organitzar l’esdeveniment, conscients de “la repercussió que té la fira en el conjunt d’establiments del barri de Bonavista”.

Per últim, tant l’Ajuntament com l’Empresa de Mercats s’han posat a disposició de les entitats organitzadores, per poder intentar trobar una nova data més endavant, si el marge de temps per organitzar-la pel pròxim cap de setmana no és suficient. Reaccions a una polèmica que, ben segur, encara donarà de què parlar en els pròxims dies.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course