30. Abril 2024

El PSC avisa a Ricomà: “No es tracta només d’aprovar uns pressupostos”

La situació a l’Ajuntament de Tarragona és crítica. Els pressupostos de 2022 ara mateix han quedat en paper mullat, després de la negativa de Carla Aguilar a aprovar els comptes de l’executiu de Pau Ricomà, que viu una de les hores més delicades des que va entrar a governar. El ple a més s’ha hagut d’ajornar i el govern municipal ha obert un “període curt de negociacions” per trobar consens.

Sandra Ramos, en una imatge d’arxiu

Amb aquest panorama, des del PSC han carregat contra l’executiu independentista, assegurant que aquesta situació és “la constatació del fracàs del govern de Ricomà”. La portaveu socialista, Sandra Ramos, en declaracions a larepúblicacheca.cat ha assegurat que “no tenen cap tipus d’estratègia” i que els canvis, amb la incorporació de JxTGN i la CUP, els han debilitat molt més.

Ramos ha recordat que en els dotze anys de govern de Ballesteros, els socialistes tarragonins van arribar a pactar amb diferents formacions del plenari de la ciutat. “Sempre hem fet tot el que ha calgut per garantir l’estabilitat i els projectes poguessin tirar endavant. Aquest govern ni té aquesta capacitat de consens, ni tampoc la voluntat de voler arribar a acords”, ha reblat la portaveu del PSC.

La representant socialista també ha lamentat que el govern independentista tingués “l’esperança que li fessin la feina des de Barcelona”, amb un pacte que finalment no s’ha produït. “Aquesta situació és totalment insostenible. El més raonable hauria estat que deixessin governar la llista més votada -PSC-, que sabem que no va passar”, ha dit Sandra Ramos.

Finalment, Ramos ha llençat una advertència al govern de Ricomà: “Això no se soluciona només amb l’aprovació dels pressupostos. El que s’ha de fer és buscar la clau per trobar una clau per salvar Tarragona d’aquest desastre”. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la trobada entre el PSC i el govern municipal es produirà aquest dimecres. S’arribarà a l’entesa?

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download