30. Abril 2024

Els Mercats de TGN recuperaran l’horari habitual dilluns

 El Mercat Central de Tarragona i el Mercat de Torreforta recuperaran els seus horaris habituals el pròxim dilluns 25 de maig. El Mercat Central obrirà de dilluns a dissabte de 8.30 a 21 hores, i el supermercat de 9 a 20 hores. Per la seva banda, el Mercat de Torreforta obrirà de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 hores i els divendres també obrirà a la tarda, de 17.30 a 20.30 hores.

Els mercats recuperen l’horari habitual

D’altra banda ambdós mercats donaran prioritat a la gent de més de 65 anys en la franja horària de primera hora i fins a les 11 del matí. Els dies i hores de més afluència, aquest col·lectiu no haurà de fer cua i podrà entrar directament al recinte. Els paradistes també tindran l’ordre de donar prioritat a aquest col·lectiu.

Des d’Espimsa asseguren que continuen amb el protocol de prevenció per evitar contagis de la COVID-19 que es va activar el passat mes de març. Segons l’empresa, Tots els mercats i mercadets municipals disposen de mesures adreçades tant als treballadors i paradistes com als clients “amb l’objectiu de garantir el màxim control sanitari”.

D’altra banda, el mercadet de brocanters reobrirà demà, divendres 22 de maig. És un dels mercadets que va quedar afectat el passat mes de març a conseqüència de l’entrada en vigor del decret de l’estat d’alarma. Obrirà els divendres en horari de 9 a 14 hores i a la seva ubicació habitual, al tram de la Rambla Nova entre la Font del Centenari i el moment als Herois.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free online course