30. Abril 2024

La Pobla porta la Diada de Sant Jordi a les llars

 El decret d’estat d’alarma i el confinament no impedirà als pobletans celebrar, un any més, la Diada de Sant Jordi. L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet programarà, a través dels seus comptes a les xarxes socials, una programació de diferents activitats culturals, per poder gaudir d’aquesta festivitat.

Una de les principals accions per portar la Diada a les llars, per part de l’Ajuntament pobletà serà portar porta per porta una rosa i dos llibres, a casa de cada habitant. Els dos llibres seran De La Pobla bon recer! Decennals 2010-2020 i Breu història. Mare de Déu del Lledó, dues obres dedicades a dos festivitats del municipi.

Pels més petits, el consistori ha informat que convocarà un concurs de dibuix, on quan sigui possible, s’exposaran totes les obres que es presentin. Els interessats a participar, poden enviar el seu dibuix a l’adreça culturaifestes@poblamafumet.cat, o bé lliurar-lo físicament als vigilants municipals o als voluntaris de Protecció Civil. En aquest cas, cal escriure al dors del dibuix el títol del mateix i el nom de l’autor.

A més, el consistori també ha impulsat altres propostes culturals i socials, com són les caminades des de casa, la difusió de fitxes del Taller de la Memòria per a la gent gran; la publicació al canal de Youtube de vídeos recordatoris d’activitats celebrades a La Pobla; la programació de cursos i propostes en línia i, sobretot, la difusió de tota la informació relativa a la Covid- 19.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free