30. Abril 2024

TGN desinfecta les llars d’ancians i discapacitats

  L’Ajuntament de Tarragona ha informat de la contractació d’una empresa per desinfectar l’interior de les residències de gent gran Les Alzines i Sanitas, així com la residència de discapacitats de Sant Salvador. Aquest matí, els serveis de neteja municipals també desinfectaven el Pavelló del Serrallo amb màquines hidronetejadores que fan servir una dilució amb lleixiu.

Pel que respecta a la desinfecció de les instal·lacions de les residències, es realitza amb producte virucida molt efectiu per eliminar la COVID-19 i degudament registrat i autoritzat, i amb tècniques de nebulització a l’ambient i polvorització de superfícies.

“En aquests moments cal prioritzar la neteja, desinfecció i la seguretat de tots els espais i les persones que estan atenent i cuidant a la gent, amb especial atenció a la gent gran, que és el col·lectiu més vulnerable, amb l’objectiu de minimitzar riscos i contagis”, remarca el regidor de Neteja, Jordi Fortuny.

Per altra banda, el consistori ha informat que els operaris de neteja van reprendre les tasques de neteja de les herbes que han sortit els darrers dies a diferents punts de la ciutat. Dos operaris fan aquesta tasca periòdicament durant l’any, que s’ha vist afectada pel decret d’alarma. Un cop s’ha controlat la situació s’han reprès les tasques.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free