01. Maig 2024

Els treballadors d’Autoforum Toyota donen 140 kg d’aliments

Els treballadors han donat 140 kg d’aliments

Els treballadors dels concessionaris Toyota Autoforum de la demarcació de Tarragona han donat més de 140 kilos d’aliments al Banc d’Aliments tarragoní, en el marc de la campanya ‘Proace Solidària’, que s’ha clausurat la seva segona edició durant el matí d’aquest dilluns 9 de març.

El president del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha valorat molt positivament la continuïtat i bona salut de la iniciativa.”Aquests 141 quilos s’afegiran al gruix de donacions imprescindibles que arriben a la seu central del Banc d’Aliments, aquí a Reus, i que fan possible que 25.000 famílies del territori segueixin tirant endavant amb un plat a taula”.

Des del Banc d’Aliments, han volgut agrair la implicació del personal de Toyota Autoforum i la seva col·laboració. “És important que les empreses del territori actuïn amb corresponsabilitat a través d’accions com la Proace Solidària, que ajuden a pal·liar la fam dels nostres veïns”, ha dit Eusebio.

Yasmina Armesto, directora de comunicació i màrqueting de Toyota Autoforum ha exposat el doble objectiu de la campanya. “Aquesta iniciativa que, si bé porta el nom de la nostra furgoneta insígnia, ens permet obrir una via de conscienciació directa amb treballadors i clients. Accions com aquesta permeten visibilitzar situacions que, desgraciadament, són el pa de cada per a moltíssimes persones que viuen a prop nostre.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course