04. Maig 2024

Mediterrània es reuneix amb els líders d’En Comú Podem

Ángel Juárez i Carla Aguilar

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània i de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, Àngel Juárez, ha mantingut una primera trobada oficial amb Carla Aguilar, portaveu del grup municipal En Comú Podem (ECP) primera tinent d’alcalde; i amb Mario Téllez i Francisco Pizarro, de Vila-seca En Comú.

En la reunió, s’ha tractat sobre l’interès del nou equip de Govern d’enfortir el teixit social i Juárez ha proposat poder disposar d’un tècnic que ajudi les entitats, ja que “moltes són tan petites que no tenen capacitat per a tramitar res”. Aguilar ha avançat que ja treballen en “tirar endavant un servei municipal per a les entitats” que anirà en aquesta línia.

Ángel Juárez també ha posat damunt la taula el problema de les barreres arquitectòniques, algunes tan escandaloses com les de l’estació de Renfe i també ha incidit en la necessitat de disposar de més lavabos adaptats. Juárez també ha reclamat l’estudi epidemiològic i ha manifestat el seu suport a la nova cartera de Benestar Animal i a la gestió feta per a controlar els porcs vietnamites del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Per una altra banda, Juárez també es va reunir amb el portaveu del grup municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez i amb Francisco Pizarro, d’ECP, per fer un seguiment de la denúncia de la contaminació per milers d’esferes de plàstic a la platja de la Pineda. En la trobada, també es va acordar col·laborar en projectes en defensa i protecció del medi ambient al municipi de Vila-seca.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free