06. Maig 2024

IVANA MARTÍNEZ: ‘A l’estiu, Tarragona és jove’

OPINIO IVANA MARTÍNEZ
Tarragona, com cada any, no falta a la seva cita anual amb la joventut de la ciutat. L’Estiu TarragonaJove es va presentar  fa uns dies en societat i permetrà que durant els mesos de juliol i agost, fins a 2.000 joves gaudeixin d’activitats de tota mena, com els ja famosos enigmes nocturns, on els participants seran convidats a convertir-se en detectius per resoldre diferents casos inspirats en històries locals.

Sense oblidar la formació i l’aprenentatge que serviran als nostres joves en un futur immediat, com poden ser els cursos de monitors. En total gaudirem de més d’un centenar de propostes lúdiques, formatives i culturals per als i les joves de 12 i a 35 anys. La meitat de les activitats programades són totalment gratuïtes, i l’altra meitat tenen un preu molt assequible, per tal d’aconseguir que tots els nois i noies de la ciutat puguin accedir sense problemes a aquelles propostes que considerin més interessants.

Això no és mèrit només d’un Ajuntament o d’una conselleria en concret, si no que ho és de les entitats juvenils que fins al mes d’abril van presentar una setantena d’activitats per a realitzar durant els mesos de juliol i agost. El jovent d’aquesta ciutat està demostrant que, quan té les oportunitats que mereix, respon amb idees innovadores que permeten tenir una ciutat més viva que mai.

Però l’Estiu Jove de Tarragona va molt més enllà, i és que a partir del 2 de juliol, comença el Festival Sota la Palmera a l’Espai Jove la Palmera. S’han programat 36 activitats, 24 de les quals són propostes de joves creadors de la ciutat. Fins al 6 d’agost, de dimecres a dissabte, podrem gaudir de cinema a la fresca o de música en directe per ambientar i amenitzar les tardes i les nits de l’estiu tarragoní.

Amb tota aquesta programació,  durant els mesos de juliol i agost, busquem construir espais de trobada i reforçar l’entorn comunitari i els processos de participació social i donar resposta a la realitat juvenil de la ciutat. L’estiu és el moment perfecte per explorar i experimentar noves opcions d’oci i consum, tot seguint uns criteris educatius, de lleure i de formació que permetin al jovent continuar creixent com a persones i guanyant experiència.

Des de la conselleria us animem a participar en les activitats programades, a no quedar-se a casa i gaudir de l’estiu de la nostra ciutat. A la pàgina web www.tarragonajove.org trobareu totes les propostes, la informació i la formalització de les inscripcions. No ho oblideu, a l’estiu, Tarragona és Jove!

Ivana MARTÍNEZ
Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free