2 restaurants s’incorporen al consell de l’AEHT amb les Estrelles Michelin de la província

Montalba i Cerro recollint la jaqueta

L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria ha presentat aquest dimarts 6 d’octubre la incorporació de dos restaurants al seu consell d’experts a Tarragona. Els dos locals gastronòmics, Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet, compten amb la distinció culinària Sol Repsol. 

El responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol, Josep Bertran, juntament amb el president de l’AEHT, Francesc Pintado, han fet l’entrega simbòlica de la jaqueta de l’associació als representants dels dos restaurants: Ferran Cerro i Montserrat Montalba.

El consell d’experts de l’AEHT el componen personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: : Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí; i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

VÍDEOS

 

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free