L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria ha presentat aquest dimarts 6 d’octubre la incorporació de dos restaurants al seu consell d’experts a Tarragona. Els dos locals gastronòmics, Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet, compten amb la distinció culinària Sol Repsol.
El responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol, Josep Bertran, juntament amb el president de l’AEHT, Francesc Pintado, han fet l’entrega simbòlica de la jaqueta de l’associació als representants dels dos restaurants: Ferran Cerro i Montserrat Montalba.
El consell d’experts de l’AEHT el componen personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: : Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí; i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
VÍDEOS