09. Maig 2024

La Rambla Nova de Tarragona es prepara per Sant Jordi

REDACCIÓ23 Abril, 20230

 Molts han dormit poc aquesta nit a Tarragona, impacients per gaudir del dia del llibre i de la rosa. El cor de la festa és la carpa de Santa Jordi a la Rambla Nova, on més de 140 entitats han instal·lat els seus estands per exposar els seus missatges i productes. Els expositors han començat a treballar ben d’hora per aconseguir un espai únic i diferent, on cridar l’atenció dels visitants i transeünts.

El sol ha començat a sortir tímidament, però suficient per donar caliu a la Rambla Nova i contribuir a crear un ambient festiu i càlid. Els tarragonins i visitants aprofiten el fet que avui és diumenge i festiu per acudir en família a la carpa de Santa Jordi i comprar els diferents tipus de roses i llibres que s’hi ofereixen.

La imaginació a l’hora de decorar els espais ha estat un element destacat, amb expositors que han optat per una estètica moderna i atrevida, mentre que altres han preferit un estil més clàssic i elegant. El resultat ha estat una combinació perfecta d’estils i tendències que ha fet que la carpa de Santa Jordi a Tarragona sigui una cita ineludible per als amants de la cultura i la tradició.

La Rambla Nova de Tarragona ha estat el centre de l’activitat durant tot el matí i part de la tarda. La gent ha passejat, comprat llibres i roses, fent de Sant Jordi una festa única i especial que celebra la cultura i la tradició. Així, una vegada més, Tarragona ha demostrat que sap com fer de la cultura una festa per a tothom.

PUBLICITAT
















Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
online free course