16. Maig 2024

16 DETINGUTS PER FALSIFICAR TARGETES BANCÀRIES I PERMISOS DE RESIDÈNCIA

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal dedicada a la falsificació de targetes bancàries i permisos de residència.
El grup, format per ciutadans nigerians, realitzava compres amb les targetes falsificades en comerços de Tarragona, Lleida i Osca.
Els seus membres estaven distribuïts per tot el territori nacional i es comunicaven entre ells a través de correu electrònic i serveis de missatgeria instantània. En total hi ha 15 persones detingudes, 14 d’elles de nacionalitat nigeriana, i altres tres imputats .
Les investigacions s’inicien quan els agents tenen coneixement de l’existència, a la província de Tarragona , d’una organització que podria estar falsificant targetes bancàries i permisos de residència espanyols.

La Policia Nacional ha desarticulat una xarxa delinqüent
La Policia ha desarticulat una xarxa delinqüent

L’activitat principal del grup consistia en la clonació de targetes bancàries amb les que realitzaven compres en diversos comerços fins a esgotar el saldo de la mateixa , o bé fins que eren anul·lades pel propietari legítim un cop descoberta l’estafa . A més , utilitzaven les dades d’aquestes targetes per a realitzar també compres online per tot Europa .
L’organització estava distribuïda per tot el territori nacional i els seus membres es comunicaven a través de correus electrònics i utilitzant programes de missatgeria instantània .
Alguns dels investigats eren titulars de comptes bancaris on s’ingressaven els beneficis obtinguts per la venda de les dades de les targetes- obtinguts il·legalment – i pels guanys que aconseguien a través de la venda dels productes adquirits de forma fraudulenta amb l’ús de aquestes targetes bancàries . Part de la mercaderia era venuda a persones del seu entorn, en locutoris o bé eren enviats a Nigèria per comerciar-hi amb ells.
Una compra de 5.000 euros
S'han fet 16 detencions
S’han fet 16 detencions

A més, els agents van procedir a la detenció d’un ciutadà espanyol que , en connivència amb els arrestats, va accedir a realitzar el cobrament amb les targetes il·legals de 5.000 euros a través d’un terminal de pagament electrònic amb targetes ( TPV ) que havia estat instal·lat a un fals comerç.
Els investigats han estat detinguts a les províncies d’Alacant ( 4), València ( 2), Toledo ( 1), Guadalajara ( 1), Tarragona (6 ) i Pamplona ( 1).
L’operació ha estat realitzada per la UCRIF Central, adscrita a la Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres, i les UCRIF de Tarragona, Toledo, Guadalajara, Alacant, València i Pamplona.
 
 
 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course