L’Associació Art(e) neix arrel de l’aparció del col·lectiu gastronòmic ‘Tarragona Gastronòmica’ amb l’objectiu d’englobar els restaurants de la part centre, eixample de la ciutat.
L’Associació, que va néixer com a Tarracogust, ha patit una sèrie de canvis interns i ara decideix fer un canvi de rumb. No només s’englobaran els restaurants de la part centre, es vol fer partícep tot aquell local que tingui alguna cosa a veure amb la gastronomia de tarragona.
És per aquest motiu que l’associació la formen restaurants, pastisseries i geladeries molt arrelats a la ciutat.
Els objectius de l’Associació són clars, per una banda promocionar la gastronomia del centre, dins de la seva diversificació i estils i per una altra banda, mostrar els diferents estils i diverses identitats de cada restaurador.
L’Associació neix forta, amb una nova imatge i ampliant associats:
Restaurant Degvusta
Restaurant Sirco Airlines
Restaurant LolaTapes
Restaurant Toca Perón
Restaurant Ona, Cal Blay, Hotel Imperial Tarraco
Restaurant Marenostrum, Hotel Ciutat de Tarragona
Restaurant 20alarambla
Restaurant Devins
Restaurant ElTerrat
Restaurant Barquet
Restaurant Cócvula, Hotel Urbis
Restaurant Mas Folch
Pastissos de crema
Pastsseria Palau
Geladeria Raffa Gelatti
Les principals accions que l’Associació Art(e), vol desenvolupar aquest 2014 són d’una banda la publicació d’un llibre de receptes relacionades amb una acció gastronòmica: Art(e) & Chartreuse a taula, que es farà a l’abril i la participació de les accions programades per la federació Tarragona Gastronòmica.