El Nàstic arribava a El Toralín amb les absències destacades d’Emaná i de Jean Luc. Pel que fa a Emaná, hem sentit a E. Viqueira aquesta setmana dient que el camerunès encara no està a l’estat de forma adequat o encara no té el to físic que busca el cos tècnic i a banda, va expressar que el jugador havia de donar molt més rendiment a l’equip per la qualitat que té.

ponfe nastic 2Per altra banda, Jean Luc no ha sigut titular perquè arrossegava molèsties. En el darrer entrenament va rebre un cop molt dur de Manolo Martínez que ha provocat que finalment l’ivorià hagi estat descartat a última hora.

També s’han quedat a Tarragona, per decisió tècnica, Manolo Martínez, Miguel Palanca, Mousa, Xisco Hernández i Fali. Gerard Valentín tampoc ha viatjat perquè encara està lesionat.

La crònica
El partit ha començat amb més insistència per part del homes de José Manuel Díaz que han posat més ritme a la part inicial del partit.

Al minut 11, a la sortida d’un córner, el defensa Berrocal ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant la porteria de reina.

Els visitants, al minut 25, han disposat d’una de les jugades més clares del partit. Naranjo ha fet un control ‘impossible’ però la seva definició ha estat molt dolenta i la pilota ha sortit molt desviada a l’esquerra del porter de la Ponfe, Santamaría. En aquesta jugada el públic i els jugadors locals han reclamat un fora de joc que no existia.

Andy ha respòs amb una gran jugada que ha acabat amb un xut que ha llepat el pal esquerre de la porteria de Reina.

Minuts abans del final dels primers 45 minuts, el davanter grana, José Naranjo, ha tornat a ser protagonista pel seu desencert i no ha sabut aprofitar una contra de 3 contra 2. El desencert dels grana estava donant vida a la Ponfe.

Els segons 45 minuts
Al minut 2, el capità avui a El Toralín, de la Espada ha fet un xut que ha anat al pal. Dos minuts més tard, Rayco ha xutat al lateral de la xarxa de la porteria de Santamaría.

El canari s’ha tret la son de sobre i ha sortit molt endollat a la segona part. En els primers minuts ha estat l’home més actiu i perillós del Nàstic. Al minut 9, Naranjo i Rayco s’han tret una jugada de la màniga que ha acabat amb el xut desviat del canari.

Quan més estrenyien als locals, una contra de la Ponfe ha acabat malament pels grana. Al minut 10, penal inexistent de Mossa sobre un davanter de la Ponfe. El defensa grana no ha tocat al davanter que s’ha tirat ‘a la piscina’. L’àrbitre ha caigut al parany i ha xiulat la pena màxima. Desp´res de repetir el llançament, Yuri ha amrcat l’1 -0.

Al minut 25, Santamaría ha aturat una rematada de cap d’Àlex López que ja cantava gol. Al minut 75 el Nàstic ha havia disposat de 6 ocasions clares de gol que no havien trobat el premi. Per tal de trobar el camí del gol, Vicente moreno ha introduït al camp a X. Muñoz i Àlex López i ha assegut a Molina i de la Espada. Els dos jugadors de refresc serien decisius per un Nàstic entregat.

ponfe nas3La bogeria s’apodera d’El Toralín
Al minut 76, X. Muñoz ha marcat el gol que donava aire a un Nàstic que per fi podia celebrar un gol. La il•lusió visitant només ha durat tres minuts perquè al 79, Basha ha xutat creuat i ha marcat el gol que avançava als locals per 2-1.

Sense baixar els braços i motivats per l’actitud de López i Muñoz, els jugadors grana han continuat assetjant la porteria local fins que al minut 81, Àlex López ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’una gran jugada. López aconseguia així el definitiu empat a 2, en un camp difícil on cap equip havia marcat un gol en la porteria local.