04. Maig 2024

LA POBLA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Després de tres partits, la Pobla va estrenar per fi el seu caseller de victòries, en vèncer el passat dissabte al Sabadell B a l’estadi municipal, amb una remuntada de manual inclosa. Els homes de Martin Posse perdien per 0-2 al minut 25, però poc abans del descans, Ricky va poder retallar distàncies des del punt de penal.

Ja a la segona meitat, els pobletans van estar més encertats, i ben aviat, al minut 49, Burgui ha fet l’empat a 2. Amb 40 minuts per davant i després d’anar perdent per 0-2, la Pobla s’ha cregut que podria anar a per el partit. Després de molta insistencia, Rodrigo ha culminat la remuntada al minut 75. Ja al temps de descompte, el mateix Rodrigo ha tancat la tarda amb el definitiu 4-2.

Després d’aquesta patida i treballada victòria, els de Martin Posse FOTO-PLANTILLA-CF-POBLA-DE-MAFUMET-940x306són onzens a la classificació de Tercera Divisió, amb una victoria, un empat i una derrota. La propera jornada s’enfrontaran a la UE Jonquera, recent ascendit a la Tercera Divisió