26. Abril 2024

AL NÀSTIC NOMÉS LI FALTA… CREURE-S’HO

2-2 no és un mal resultat, però el Nàstic necessita molt més i és capaç de fer-ho. Només li cal una mica més d’empenta i voluntat. El Nàstic ha perdut una bona oportunitat, sobretot tenint en compte que el Reus ha perdut davant el Girona.

NASTIC_L’equip tarragoní a ha empatat amb el Sevilla Atlètic en un partit ple d’alternatives. El Nàstic ha sabut marcar presència i ha controlat el joc durant la primera part, però els sevillans han remuntat.

Al Nàstic un empat li serveix de ben poc en el seu objectiu compartit de allunyar-se de la zona de descens, ja que els andalusos van sumar el seu tercer empat consecutiu i porten ja nou jornades sense guanyar, mentre que els tarragonins, que segueixen a una distància de tres punts del filial sevillista, van veure trencada una ratxa de tres triomfs seguits.

L’inici del xoc va ser dominat per un filial desitjós de trencar la seva mala ratxa i, com a conseqüència d’això, el madrileny Ivi va tenir la primera ocasió de la calorosa tarda sevillana als 20 minuts,NASTIC-SEVILLA si bé el seu xut malintencionat el va detenir bé Regne, el que mateix que la rematada amb tot a favor de Curro Sánchez poc després.

Els sevillistes assetjaven als catalans en aquesta primera mitja hora de joc, en què Matos, poc abans de retirar-se lesionat, va estavellar un xut al travesser, però, just abans del descans, l’extrem xilè Juan Delgado va posar el 0-1 en les taules després d’una falta lateral botada per Sergio Tejera.

La sortida del Sevilla Atlètic del vestuari va ser furibunda i, aquest cop sí, els nois de Diego Martínez van trobar el premi al seu bon fer en donar-li la volta al marcador amb dos gols de Ivi en dos minuts, del 55 al 57, marcats després de sengles combinacions amb Marc Gual.

NÀSTIC1El preparador del Nàstic, Juan Merino, exjugador i exentrenador del Reial Betis, va avançar la posició d’un altre exbétic, Achille Emaná, qui poc abans de l’últim quart d’hora de joc va donar la raó al seu tècnic, ja que el camerunès va empatar amb un fort dreta des de fora de l’àrea que es va colar al costat del pal esquerre de Caro.

En l’últim tram del partit, els dos equips van semblar conformar-se amb un punt que, en realitat, no feia gran servei a cap i només el Sevilla Atlètic es va acostar a l’àrea rival mitjançant una rematada innocent de Marc Gual, de manera que el duel entre aquests rivals directes va acabar 2-2.