La gastronomia és una part important de la ciutat i això es demostra amb una nova iniciativa de la Cambra de Comerç de Tarragona, qui sempre innova amb les seves ‘creacions’.
En aquesta ocasió, la Cambra deixa enrere el format de les tapes i opta per un ‘Tarragona dPintxos’. Segons el seu president, Albert Abelló, “serà una edició d’èxit perquè el temps ajudarà i els establiments han presentat unes propostes molt interessants”.
Avui, al restaurant Galliner de l’Antiquari s’ha donat el tret de sortida a el Tarragona dPintxos, que els ciutadans amants de la gastronomia podran gaudir des del 30 d’octubre fins al 8 de novembre.
En aquesta primera edició està capitanejada per la Cambra de Tarragona i compta amb el suport de cerveses Moritz i vins i caves Molí de Foc.
A més, hi ha 52 establiments de tota la ciutat adherits a la nova ruta gastronòmica que es poden consultar a la nova aplicació per a dispositius mòbils que s’ha creat per a l’ocasió.