GERARD MONTAGUT: Invite és una app que res té a veure amb Tinder

Gerard Montagut és un dels joves que van crear l’app Invite. La idea va sorgir arran de la necessitat de conèixer joves durant un viatge. Nega que es tracti d’una aplicació semblant a Tinder, perquè Invite va molt més enllà d’una relació íntima per centrar-se en la connexió d’un grup d’amics. L’app està molt centrada en la generació Z. De moment, està sent un èxit. En aquesta entrevista, explica el què i el perquè d’aquesta app.
1

 

Gerard, què és Invite?
És una aplicació mòbil que serveix per a connectar grups d’amics. L’usuari es crea un compte i entra amb els seus amics creant un grup amb ells. A partir d’aquest moment podrà interactuar i connectar amb altres grups a través de fer ‘swipe‘. Un cop dos grups s’hagin agradat, es generarà un match. A partir d’aquest moment ambdós grups compartiran un espai en el qual es podran conéixer.

Nosaltres ens centrem en la generació Z, perquè està acostumada a viure i interactuar a través de les xarxes socials

Com va sorgir la idea de crear aquesta app?
L’estiu passat, estàvem un grup d’amics de vacances a Mallorca i ens va sorgir de la necessitat de conèixer gent de l’illa per tal de poder fer activitats i compartir l’experiència. Vam provar diferents coses i cap ens va agradar, després de diferents converses i proves vam començar a desenvolupar el que avui és Invite.

Realment creus que era una eina necessària per als joves?
100%, al cap i a la fi, és una eina molt útil per a tots els grups d’amics. Les mètriques que estem tenint ens indiquen que realment la necessitat existeix. Nosaltres ens centrem en la generació Z, ja que és la que no només té la necessitat sinó que, a més a més, està acostumada a viure i interactuar a través de les xarxes socials.

No és pas un Tinder, aquí ens centrem en connexions de grups d’amics. Tinder és per a relacions d’1 a 1

No creus que ja hi ha massa app d’aquest tipus? En definitiva és un Tinder/Grinder encobert, oi?
Aplicacions al món n’hi ha moltes, al final es tracta que, amb la teva proposta de valor, estiguis solucionant un problema real i això és el que estem fent. Nosaltres mateixos vam patir aquest problema, i, al cap i a la fi, la solució que oferim ens soluciona el problema a nosaltres i a milions de persones arreu del món. No és pas un Tinder, aquí ens centrem en connexions de grups d’amics. Tinder és per a relacions d’1 a 1.

En què es diferencia ‘Invite’ de les altres app’s semblants?
Tal com comentava, la nostra aplicació està 100% centrada a potenciar l’experiència dels grups, per tant, tot i que fer swipe i match, l’experiència pugui semblar molt igual a altres aplicacions, no ho és pas, ja que nosaltres ens diferenciem principalment perquè potenciem l’experiència grupal i la identitat dels grups d’amics.

Hi havia demanda en aquest sentit? En quin idioma?
I tant. A escala mundial tenim un mercat enorme al qual podem satisfer. És un problema que existeix pràcticament a totes les parts del món en gairebé qualsevol idioma. Avui dia ens centrem en el mercat espanyol, per tant, tota l’aplicació està feta en castellà.

L’app està pensada per a joves ‘viatgers’ i quina és la franja d’edat?
No només per a joves viatgers. La idea és que tots els joves d’entre 18 i 25 anys trobin en Invite l’aplicació que necessiten per a connectar amb altres grups conjuntament amb els seus amics. Ja sigui per a fer un viatge, anar a sopar, fer un partit de futbol o quedar per a prendre alguna cosa.

Primerament, volem ser molt forts a Espanya i seguidament sortir al mercat Europeu, Estats Units i Amèrica Llatina

Com es podria convertir en una app de moda?
Per a convertir Invite en una aplicació de moda bàsicament s’ha de continuar treballant en la línia en la qual ho estem fent fins ara: adquirint usuaris i entenent molt bé que és el que volen per tal de donar-los el millor servei possible.

Quins són els límits?
La idea és créixer molt en els pròxims mesos. No és pas un Tinder, aquí ens centrem en connexions de grups d’amics. Tinder és per a relacions d’1 a 1, Primerament, volem ser molt forts a Espanya i seguidament sortir al mercat Europeu, Estats Units i Amèrica Llatina. Així doncs, els límits estan realment on nosaltres els vulguem posar i el sostre és gairebé infinit.

40.000 descàrregues i 34 mil usuaris registrats, això és tot un èxit… oi?
La veritat que estem força contents amb la tracció inicial que estem tenint. A més a més les mètriques apunten al fet que l’usuari utilitza l’aplicació un cop se l’ha descarregat. Nosaltres volem seguir creixent i com comentava tenim molt camí a recórrer.

Com es farà que aquesta app es converteixi en ‘rendible’ pels seus creadors?
Ara com ara no estem generant ingressos de l’aplicació. En els mesos vinents la idea és monetitzar per diferents vies. La primera seria anuncis dintre de l’aplicació i la segona a través d’un servei prèmium que permetrà a l’usuari desbloquejar certes funcionalitats dintre de l’aplicació.

A què et dediques en l’estructura conformada per altres 5 joves?
L’equip és increïble. Hem sigut 6 gairebé des del principi. Per a ficar una mica de context, tot l’equip fundador som bastant generalistes, ja que en la fase en la qual estem és el que més es necessita. No obstant això, ens dividiríem en dos equips: el tècnic en el qual estan l’Àlex, el Sergio, el Pau i el Lois encarregant-se de tot el desenvolupament de l’aplicació; i el no tècnica en el qual ens trobem l’Ignasi i jo que bàsicament ens centrem en el disseny de producte, les operacions, els tests amb usuaris, tractem tota la data, dissenyem i executem la campanya d’adquisició d’usuaris, així com altres temes més burocràtics.

Quin pressupost heu dispensat fins ara?
Fins ara hem disposat de pocs milers d’euros que bàsicament han anat destinats a pagar els serveis de servidors i alguna campanya de màrqueting que hem realitzat. Som bastant eficients amb el capital.

PUBLICITATLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course